Alles wat u nodig hebt om het beheer van M365 te vereenvoudigen en automatiseren

We laten u zien hoe u de IT-efficiëntie kunt verbeteren door SaaS-beheer te vereenvoudigen en algemene beheertaken te automatiseren. Geef uw teams meer mogelijkheden door powershell te democratiseren en een einde te maken aan het gedoe met SaaS-beheer. Zie het in actie!

Oplossingen

CoreView beheert uitgebreid je volledige SaaS-ecosysteem met M365 centraal in de SaaS stack. Delegeer admin-toegang via gefunctionaliseerde Role-Based Access Control en via geautomatiseerde workflows. Onze one-stop console biedt een volledig overzicht en gedetailleerd beheer om de IT-efficiëntie te verbeteren.

Voordelen

Maak een einde aan problemen met SaaS-beheer en haal het beste uit je admins met geautomatiseerde workflows, gegevens van tenants binnen handbereik en de mogelijkheid om snel actie te ondernemen - direct vanuit rapporten. Alle M365-consoles zijn geïntegreerd in één console en bieden een volledig overzicht en gedetailleerd beheer om de IT-efficiëntie te verbeteren. Uitgebreid bekijken, beheren en automatiseren van alle SaaS-apps.

RBAC en Least Privilege

Door permissies te verdelen met Role-Based Access Control (RBAC), zal je minder globale admins nodig hebben. Dit verlaagt de gebruikerskosten en verbetert de beveiliging.

Virtual Tenants

Je kan je tenant onderverdelen in Virtual Tenants die een afdeling, een land, een regio of zelfs één enkele locatie kunnen weerspiegelen. Door de tenant op te splitsen in kleinere groepen, kan je beperken wat gebruikers kunnen zien en op wat ze kunnen reageren. Dit maakt het beheer veel eenvoudiger dan de hele organisatie in één stuk te moeten behandelen.

Workflows Verbeteren Alles

Automatiseer processen met behulp van een visuele workflow engine. Verbeter de consistentie en verspil geen tijd meer aan provisioning en de-provisioning. Verhoog de beveiliging door waarschuwingen en acties op beveiligingsrisico's te automatiseren.

Teams Analytics op een Hoger Niveau

Alles wat je wil weten over het gebruik en de configuratie van Microsoft Teams is gemakkelijk te vinden. Rapporteer en Analyseer gebruikers van Teams per gebruiker, gesprek, afdeling, geografie, bedrijf en meer!

"Als het gaat over het begeleiden naar de meest relevante delen van het M365 ecosysteem en het integreren van optimale werkwijzen in workflows, dan beschouwen we CoreView als experts.”

Tobin M. Cataldo, Executive Director
Jefferson County Library Cooperative

Thyssenkruup
LVMH
toyota
Kaiser

Bellow is the Thank You Message shown if the resource will be available in the future.

Zie het in actie

Save my spot.

Watch now.

Download PDF.

Register.

Download now.

Talk to us