Maximaliseer de ROI van M365 door licenties te optimaliseren en de acceptatie te vergroten

We laten u zien hoe u de IT-efficiëntie kunt verbeteren door SaaS-beheer te vereenvoudigen en algemene beheertaken te automatiseren. Geef uw teams meer mogelijkheden door powershell te democratiseren en een einde te maken aan het gedoe met SaaS-beheer. Zie het in actie!

Oplossingen

CoreView maximaliseert SaaS ROI op een uitgebreide manier, met Microsoft 365 in het centrum van het SaaS-ecosysteem. Verhoog de samenwerking en productiviteit, terwijl de alledaagse taken die je team moet beheren, worden geautomatiseerd. Begrijp hoe je gebruikers licenties verbruiken om chargebacks te stroomlijnen, waardoor uiteindelijk de ROI en TCO worden verhoogd.

Voordelen

Maximaliseer SaaS ROI met M365 in het centrum van je ecosysteem door het maximaliseren van de productiviteit, het stroomlijnen van chargebacks en showbacks, het optimaliseren en automatiseren van licenties en het ontdekken van shadow IT - alles in één console!

SaaS-activiteit Wordt Opgevolgd

Begrijp wat er gebeurt binnen je belangrijkste SaaS-producten. Bekijk en analyseer van top-level rapporten tot gedetailleerde informatie, over je gebruikersgroep en de reeks SaaS-producten die zij gebruiken.

Shadow IT Discovery Is Uitgebreid

Ontdek welke SaaS-applicaties in gebruik zijn en door wie. Kies één of meer van de 14 methoden - inclusief het ophalen van informatie uit systemen die je al in gebruik hebt - om het meest complete beeld van je SaaS-omgeving te krijgen.

icon cloud
Bekijk De Volledige SaaS Stack

Rapporteer over je SaaS-ecosysteem met CoreView. Alle SaaS-licenties en abonnementen kunnen eenvoudig worden gevolgd en contractgegevens en verlengingen worden gerapporteerd.

Creëer Power Users

Zorg dat werknemers cruciale apps onder de knie krijgen. Stimuleer snel de adoption van de juiste applicaties via campagnes die gebruikmaken van gebruiksgegevens en volg de voortgang van de adoption.

“Vergeet het kostenbeheer, de toegevoegde waarde is het inzicht dat je krijgt met schadow IT. Geweldige Dienst!”
Iterable

William Gregorian, Head of Security
Iterable

Thyssenkruup
LVMH
toyota
Kaiser

Bellow is the Thank You Message shown if the resource will be available in the future.

Zie het in actie

Save my spot.

Watch now.

Download PDF.

Register.

Download now.

Talk to us