Microsoft 365 Beheer Programma

Microsoft 365 Management Tool

Verminder de complexiteit van het beheer van Microsoft 365!

Een 1-scherms-interface die volledige zichtbaarheid en gedetailleerd beheer aanbiedt om je ROI te maximaliseren, wat niet haalbaar is met de originele Microsoft 365-functies.

Visualiseer het. Beheer het. Automatiseer het.

CoreView helpt IT systeembeheerders bij het beheer van de dagelijkse operaties van Microsoft Office 365 door hen in staat te stellen het applicatiebeleid te beheren, corrigerende maatregelen te nemen, applicatiegebruik bij te houden, gedelegeerd beheer toe te passen en Microsoft 365 administratieve taken te automatiseren via één centraal systeem.

De voordelen

Beëindig het vervelende Microsoft 365-beheer en zorg dat beheerders het beste uit zichzelf halen met geautomatiseerde workflows, tenant gegevens binnen handbereik en de mogelijkheid om snel actie te ondernemen - rechtstreeks vanuit rapporten. Een 1-schems-interface biedt volledige zichtbaarheid en gedetailleerd beheer om je ROI te maximaliseren. Ontdek, analyseer en beheer Microsoft 365 en andere SaaS uitgebreid.

Bekijk
  • Bekijk alles wat er gebeurt in de M365-tenant – beveiliging, configuraties, identiteiten, bevoegdheden en licenties, en applicatiegebruik.
  • Rapporteer over alle M365-activiteiten, beheerrechten, verdacht gedrag en meer.
  • Rapporteren met actie-ondersteuning betekent dat je actie kan ondernemen om problemen op te lossen, wijzigingen in de tenant kan aanbrengen en problemen met eindgebruikers kan aanpakken – rechtstreeks vanuit een rapport.
Beheer
  • Vereenvoudig M365-beheer, terwijl je tegelijkertijd onbeperkte power toevoegt.
  • Verdeel beheertaken, verminder complexiteit, elimineer scripting en perfectioneer beleidsbeheer – zoveel meer dan het oorspronkelijke M365 Admin Center.
  • Automatiseer M365 IT-taken via workflows, vervang ingewikkelde handmatige taken door foutloze voltooiing met slechts één klik.
icon security and compliance
Automatiseer
  • Workflows zorgen ervoor dat acties die uit meerdere stappen bestaan, nu met één klik worden voltooid.
  • Elimineer fouten door veilige, bewezen processen te automatiseren.
  • Via gedelegeerd beheer kunnen lokale IT’ers of anderen, workflows inzetten om acties uit te voeren en taken af te handelen die vroeger centrale IT’ers en algemene beheerders nodig hadden.
“We zien CoreView als specialisten die ons de weg kunnen wijzen naar de meest relevante delen van het M365-ecosysteem en de beste toepassingen in workflows kunnen integreren"

Tobin M. Cataldo, Direttore esecutivo
Jefferson County Library Cooperative

Bellow is the Thank You Message shown if the resource will be available in the future.

Save my spot.

Watch now.

Download PDF.

Register.

Download now.

Talk to us