Beperk de risico's in M365 door datalekken te voorkomen en erop te reageren

We laten u zien hoe u uw Microsoft Secure Score kunt verbeteren en risico's kunt verkleinen, terwijl u rampen kunt vermijden die verband houden met SaaS-specifieke beveiliging. Verander M365 van een kwetsbaarheid in uw eerste verdedigingslinie. Zie het in actie!

Oplossingen

CoreView beperkt uitgebreid de risico’s over je gehele SaaS-ecosysteem, met Microsoft 365 in het centrum. Dit wordt bereikt via een interface met één scherm dat een volledige weergave en een gedetailleerd beheer biedt om je ROI te maximaliseren en je tenant grondig te beveiligen. Zeg vaarwel tegen compliance-problemen dankzij gedetailleerde privileges om kwetsbaarheden te detecteren, signaleren en corrigeren

De voordelen

Bedrijven die behoefte hebben aan vele globale admins om Microsoft 365-taken te behandelen, zijn minder efficiënt, hebben zwakkere rapportage en zijn kwetsbaarder voor beveiligingsinbreuken. CoreSuite helpt door het aanbieden van RBAC om admin toegang te beperken, ingebouwde rapporten die metadata gebruiken om meer in detail te treden, en workflow templates die processen automatisch, herhaalbaar en consistent maken.

Beveiligingsgegevens zijn bijeengebracht

Wij houden tegelijkertijd toezicht op alle Microsoft 365-oplossingen en scannen zowel gebruikers- als admin-activiteiten, zodat je niet van het ene naar het andere dashboard moet schakelen om op zoek te gaan naar non-compliance. Dat betekent dat de activiteiten logs uitgebreid zijn. Microsoft slaat activiteiten logs slechts 90 dagen op. Wij slaan ze standaard een volledig jaar op, zodat IT-teams forensisch onderzoek kunnen uitvoeren tijdens beveiligingsaudits.

Waarschuwingen zijn automatisch

Wanneer er problemen met de beveiliging of compliance optreden, zorgen wij ervoor dat je het meteen weet - op het moment dat je er nog iets aan kan doen! Wij maken het gemakkelijk om aangepaste waarschuwingen te maken voor constant toezicht en handhaving van het beleid voor je specifieke Microsoft 365-configuratie en gebruiksregels.

Rapportage is gedetailleerd

Gegevens kunnen worden geanalyseerd per afdeling, bedrijfseenheid, land en nog veel meer, zodat het gemakkelijker is om precies vast te stellen waar inbreuken het eerst plaatsvinden.

GDPR Compliance, Vereenvoudigd

CoreView helpt je kwetsbare gegevens te vinden, zodat je gegevensrisico's kunt beheren en GDPR-conform blijft.

"Wij gebruiken CoreView om verdachte log-ins te identificeren en deze bij de juiste IT-beheerders aan te kaarten. Het bied je de geruststelling dat je deze onregelmatigheden identificeert, en dat je dit op een gemakkelijke manier doet.”
Bakertilly Logo

Stephen Chris, COO
Baker Tilly Canada Cooperative

Thyssenkruup
LVMH
toyota
Kaiser

Bellow is the Thank You Message shown if the resource will be available in the future.

Zie het in actie

Save my spot.

Watch now.

Download PDF.

Register.

Download now.

Talk to us