WEBINAR — 30 maart | 11.00 – 12.00 uur

Hoe en waarom overstappen van Skype for Business naar Microsoft Teams? Kom er alles over te weten in onze webinar.

Skype for Business is verleden tijd. Microsoft Teams is de toekomst voor samenwerking en communicatie. Neem deel aan dit webinar op maandag 30 maart om te weten te komen hoe en waarom je nu moet overstappen.

Skype for Business is, of was, een geweldig platform voor spraak- en video-oproepen, instant messaging en het opzetten en houden van vergaderingen. De toekomst is nu Microsoft Team, een kernonderdeel van het Office 365-portfolio. Het is modern en omvat tal van functies die aan een razendsnel tempo uitbreiden.

Microsoft Teams berust op de jarenlange Microsoft-ervaring in Unified Communications (UC) en samenwerkingstechnologie. Tegelijkertijd is het een geheel nieuwe oplossing die gebouwd is voor de cloud- en social media-gestuurde omgeving van vandaag.

Neem deel aan het CoreView webinar op maandag 30 maart samen met Spikes, Microsoft en Damovo. U kan zich verwachten aan interessante inzichten over de verschillen en voordelen van Microsoft Teams tegenover Skype for Business, een praktische aanpak over hoe je Skype for Business kan uitfaseren en hoe je eindgebruikers hierop kan voorbereiden. De concrete agenda vindt u hieronder:

  • Van Skype for Business naar Microsoft Teams, alles over een succesvolle migratie volgens Remco de Kramer, Product Marketing Manager Modern Workplace bij Microsoft.
  • Een concrete aanpak om Skype for Business uit te faseren en de nodige Microsoft Teams infrastructuur te implementeren door Steven Verbeke, accountmanager bij Damovo. Denk hierbij eveneens aan intelligent call routing, traditionele voice integratie en Teams direct routing.
  • De eenvoudigste weg naar eindgebruiker adoptie d.m.v. intuïtieve JIT (Just In Time) contextuele video’s en campagnes door Anthony Atiye, Territory Manager, Benelux & Ireland bij CoreView.

Het wordt een geweldig webinar en we hopen je daar te zien!

Registreer nu

Als het je niet lukt, registreer je dan toch en we sturen je de opname en dia's na het evenement!

Speakers